Køb af gårdens produkter.

Trivselsgårdens produkter kan købes på flere måder.

Gårdbutik.

Først og fremmest har vi på gården en lille, meget lille, gårdbutik. I butikken findes et bredt udvalg af udskæringer af kød som gården producerer. Kødet er frosset og butikken er åbent døgnet rundt og der er selvbetjening. Betaling foretages med MobilePay og kontanter. Der kan være enkelte produkter der ikke findes i butikken, enten pga. pladsmangel eller de kan være udsolgt. 

BEMÆRK: Hele gården og butikken er videoovervåget!


Direkte kontakt.

Er du privat kunde, er det letteste at ringe eller skrive til Thomas. Under fanen "Produkter" ses en "Pris og lagerliste", som løbende opdateres. Hvis du ønsker et produkt, der ikke er på lager, kan du bestille det. Ved henvendelse til Thomas træffes aftale om afhentning eller levering.


Kontaktformular.

På vores hjemmeside finder du en kontaktformular. Bestilling kan også foretages via denne.


Erhverv/restaurant/cafe/madbutik.

Er du erhvervskunde, er du naturligvis også velkommen til spontant at henvende dig og høre, hvilke produkter det er muligt af få leveret. Men vi vil også meget gerne invitere dig hjem på gården, så du kan se dine råvarer i levende live. Vi er nemlig rigtig stolte af det vi laver, og vi brænder for at fortælle om det og ikke mindst at vise det frem.

Så kontakt os meget gerne for at lave en aftale om rundvisning. Det er også lettere at forholde sig til et kalkunlår, en kaninryg eller en jordskok, når man ved, hvor det kommer fra.

Betaling foregår med mobilepay eller kontant.

Kontakt Thomas for at høre nærmere.
Tlf. 24 91 15 76