VORES AMBITIONER OG VÆRDIER
Vores ambition er at skabe økologiske kødprodukter i særklasse.
Derfor er
dyrevelfærd konstant i vores fokus, og derfor lever vores dyr under åben
himmel. Her har de masser af plads og en varieret flora, hvor de kan fouragere,
som de vil. Dyrene vokser i det tempo, der er naturligt for dem. Det er vigtigt
for kvaliteten.
Slagtningen af kaniner, gæs og kalkuner foregår hjemme på gårdens eget, godkendte slagteri. Kvæget aflives hjemme i deres fold. Herved undgår dyrene stressende transport. Det har også betydning for kvaliteten, for miljøet og for vores samvittighed.
Vi tilsætter naturligvis ikke vand/saltlage eller lignende til vores kød, så du vil måske opleve, at der er mere bid i vores kød end i det kød du kender. "Biddet" er tegn på et ægte, kernesundt produkt fra frie dyr. Prøv det, og nyd det! God smag og god samvittighed!

